[rev_slider_vc alias=”smykker”]

Crystal Lab Jewelry

Crystal Lab Jewelry er en spirituel smykkeserie, der skabt for at forene den kraftfulde energi fra skønne krystaller med et stramt nordisk design. Nu kan du bære dine krystaller smukt og elegant underspillet, uden at gå på kompromis med den gode energi.

Smykkerne er lavet med energikrystaller af højeste kvalitet og enten 14 karat guld eller rent sølv.

Når du bærer et Crystal Lab smykke, har du altid en stærk krystal hos dig, som arbejder for og med dig, for at udvikle og maksimere dit åndelige potentiale på en blid og kærlig måde, og som får dig til at lyse af kraft og god energi.

Du kan selvfølgelig også bare vælge at bære dit Crystal Lab smykke, fordi det er gennemført smukt, og så bare glemme alt det med krystalenergi. Den gode energi vil arbejde for dig, uanset om du tror på den eller ej.

Et smykke med god energi

For at sikre det smukke udseende og den gode energi, håndplukker og energirenser vi hver enkelt krystal, før den bliver til et Crystal Lab smykke. Når smykket er færdigt, energirenser vi dem igen og lader dem med en konkret intention for hvert smykke. Når du så vælger netop dit Crystal Lab smykke, bliver det energimæssigt lyst med dit navn og intentionen om at krystallen vil gøre sit ypperste energimæssigt for netop dig.

Derfor kan det også tage en dag ekstra at få dit smykke gjort klar inden afsendelse. Køber du smykket for en anden, er det vigtigt du noterer modtagerens navn i forbindelse med at du bestiller smykket

Vi er meget bevidste om at vores smykker tager energi fra de omgivelser og de processer de er igennem, uanset hvor grundigt de bliver energimæssigt renset. Derfor bruger vi kun krystaller fra miner, der overholder international lovgivning om miljø og arbejdsforhold, og som ikke benytter sig af børnearbejde eller andre uetiske arbejdsmetoder. Vores smykker bliver også fremstillet under absolut højeste standarder for etik, miljø og arbejdsmiljø, som jævnligt bliver kontrolleret af vores egne repræsentanter, så du kan få et smykke, der ikke kun er smukt, men som også stråler af god energi hele vejen igennem.

Krystalenergi

Krystaller er jordens DNA. De bliver skabt af jorden over millioner af år, og rummer optegnelser af planets udvikling fra dens spæde start og til nutiden. Nogle har været udsat for et enormt tryk, andre voksede i kamre under jorden, formet af lag på lag eller dryp for dryp. Uanset hvordan de er skabt eller hvilken form de har, kan krystallerne absorbere, fokuserer og udsende en kraftfuld energi, der kan støtte og hjælpe os.

Krystaller har gennem årtusinder været brugt som smykker, talismaner, i ritualer, i gudedyrkelse, af shamaner og healere og i forbindelse med åndelig selvudvikling overalt på kloden. De gamle vikinger brugte krystaller i deres navigationsværktøjer og i de sidste 100 år har krystaller været brugt i radioer til at styrke opfangelsen af lydbølger og i armbåndsure til at drive præcisionsurværk.

Hver enkelt krystal har en fysisk målbar svingningsfrekvens, der varierer med krystallens type, størrelse og renhed. Den svingning skaber bølgeenergi, der påvirker omgivelserne. Dette er især tydeligt i vand.

Derfor er det, at bære krystaller som smykker også særligt effektfuld. Den menneskelige krop består over af 70% vand. Det er derfor naturligt at vi også påvirkes konkret og fysisk af de krystaller vi i bærer. De stærke energivibrationer fra de enkelte krystaller går ind og påvirker vores personlige energifelt, og dermed vores humør, vores fysiske velbefindende og vore følelsesmæssige balance. Den styrker vores intentioner og øger vores åndelige indsigt og selvindsigt.

Ved at vælge dit personlige Crystal Lab smykke, bringer du denne energi helt tæt på. Det er derfor vigtigt at du mærker ind i dig selv og hvilken krystal, der taler stærkest til dig. Dermed får du også et personligt krystalsmykke, der hjælper dig med at opnå størst mulig positiv effekt af påvirkningen af din energikrystal. Når du bærer dit Crystal Lab smykke, arbejder krystallen i smykket sammen med din personlige kraft og energi, for at maksimere dit åndelige potentiale.

Menu