Crystal Lab Jewelry

Crystal Lab Jewelry er en spirituel smykkeserie, der skabt for at forene den kraftfulde energi fra skønne krystaller med et stramt nordisk design. Nu kan du bære dine krystaller smukt og elegant underspillet, uden at gå på kompromis med den gode energi.

Smykkerne er lavet med energikrystaller af højeste kvalitet og enten 14 karat guld eller rent sølv.

Når du bærer et Crystal Lab smykke, har du altid en stærk krystal hos dig, som arbejder for og med dig, for at udvikle og maksimere dit åndelige potentiale på en blid og kærlig måde, og som får dig til at lyse af kraft og god energi.

Du kan selvfølgelig også bare vælge at bære dit Crystal Lab smykke, fordi det er gennemført smukt, og så bare glemme alt det med krystalenergi. Den gode energi vil arbejde for dig, uanset om du tror på den eller ej.

Ringe

Vores ringe fås med hhv en stor eller en lille kugle eller som den smukke Twindrop ring, hvor hovedkrystallen er parret med en Bjergkrystal, der renser og styrker energien fra hovedkrystallen.

Armbånd

Vores armbånd fås både som små diskrete kæder med en lille krystalkugle og som kraftfulde og markante bøjlearmbånd med en stor krystalkugle.

Øreringe

Vores øreringe findes i 3 forskellige modeller, så du altid kan finde den stil, der klæder dig bedst.

Halskæder

Vores halskæder fås med enten en stor eller lille kugle alt efter hvor synlig du synes din krystal skal være.

Akvamarin Smykker

Akvamarin giver overskud og lyst til livet. Den styrker din evne til at udtrykke dig tydeligt og rent, så dit potentiale ikke bliver hæmmet af usagte ting. Den hjælper dig med at være ærlig overfor dig selv og andre, og ikke lave dig stresse af hverdagen. Akvamarin hjælper dig med at få styr på dit liv, både udadtil og i dig selv. Den løsner negative mønstre og åbner dig for livets skønhed og muligheder.

Rosenkvarts Smykker

Rosenkvarts er den ultimative kærlighedssten. Den tiltrækker kærlighed og gør det lettere for dig at tage imod den. Den healer hjertesorg blidt og kærligt. Den hjælper dig med at elske dig selv og give kærlighed til mennesker omkring dig. En blid sten, der bringer harmoni og positiv energi i dit liv.

Ametyst Smykker

Ametyst er den ultimative åndelige sten. Den åbner dig for den åndelige verden på en tryg og rar måde, der lader dig finde vej i dit eget tempo. Ametyst aktivere dine clairvoyante evner og åbner dig for de universelle sandheder omkring dig. Ametyst har en varm beroligende energi, der får dig til at føle tryghed og ro.

Bjergkrystal Smykker

Bjergkrystal er en direkte forbindelse til det åndelige. Den styrker og renser energier omkring dig. Den kan derfor øge effekten af andre krystaller, samtidig med den styrker din egen intuition og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystallen giver dig klarhed, og følelsen af at være passet på og være forbundet til noget højere. Den åbner dig for at tage imod energi og lærdom fra andre. Den bringer harmoni og balance i dit liv.

Sort Turmalin Smykker

Sort Turmalin er den kærlige kriger, der passer på dig og beskytter dig mod negativ energi fra andre og fra dig selv. Den renser dit energifelt for negativitet. Den styrker dit immunforsvar, og hjælper dig mod alle former for fysisk afhængighed. Den centrerer dig og giver dig solid jordforbindelse, så du kan være dig selv.

Lapis Lazuli Smykker

Lapis Lazuli giver ro. Den opmuntrer dig til at give dig selv mere selvkærlighed og selvpleje, men også til at tro på dig selv og stå i din egen styrke. Den skaber harmoni i dit sind og åbner for din åndelige bevidsthed. Den gør det lettere at få kontakt med dine åndlige guider og den styrker dine evner til at tale om og med det åndelige. Den styrker dit helbred og dit immunforsvar, ved at bringe din krop i balance.

Snekvarts Smykker

Snekvarts er den lille hvide arbejdshest, der lader dig være den bedste og stærkeste udgave af dig selv. Den hjælper dig med at lære nye ting hurtigere, med at løfte dit ansvar og giver dig overskud, når du er presset. Den minder dig om at tænke, før du taler og lader dig finde de kloge svar. Snekvarts hjælper dig til at se mulighederne og ikke begrænsningerne, så du kan vokse dig endnu stærkere.

Honningkvarts Smykker

Honningkvarts styrker kærligt din selvtillid og din motivation, så du har kraft og selvdisciplin til at nå dine drømme. Den tydeliggør dine virkelig mål og giver dig mod til at gå efter dem. Den forbinder dig på samme tid til din kerne og til de højere energier, så du kan udrette mirakler uden at miste jordforbindelsen.

Grøn Prehnit Smykker

Grøn Prehnit styrker dine intuitive evner. Den hjælper dig til at se ting fra flere sider, også ind i dig selv og dit eget potentiale. Den lader dig se, hvem du er, og hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv. Den styrker dig i at gøre det rigtige. Grøn Prehnit hjælper dig til finde din kontakt og harmoni med naturen. Den giver dig ro i krop og sind.

Tigerøje Smykker

Tigerøje er en fokus sten, der hjælper dig til at bevare overblikket. I kaotiske eller svære situationer, lader den dig med se det store billede og finde vejen frem. Den støtter dig, når du har brug for forandringer og hjælper, når du skal skabe overblik eller formidle tungt stof til andre. Den beskytter dig mod stress og følelser af usikkerhed eller utilstrækkelighed, så du kan stå rent og tydeligt i din egen kraft.

Herkimer Diamant Smykker

Herkimer Diamant åbner for kontakt til højere dimensioner og kan låse op for erfaringer fra tidligere liv. Den skaber balance og harmoni i din energi, ved at forene ånd, krop, sind og højere bevidsthed, og sætter derved turbo på din personlige udvikling. Den skruer op for din kreativitet og aktiverer dine spirituelle evner. Den lader dig huske og forstå dine drømme og aktiverer dit åndelige potentiale fuldt ud.

Malakit Smykker

Malakit er en kærlig transformationssten. Den støtter dig i en nødvendig forandringsproces og skubber dig blidt fremad. Den renser dit energifelt og fjerner dårlig energi og uhensigtsmæssige mønstre, så du kan udfolde dig og blomstre i det nye. Det er ikke en traditionel kærlighedssten, men den kan hjælpe dig slippe mønstre, der holder dig fra at finde kærligheden. Den hjælper også mod transportsyge og flyskræk, ved at lade dig mærke du er beskyttet.
Menu