Velkommen til Crystal Lab

Krystaller og krystalenergi har gjort en kæmpeforskel i mit liv og har været en støtte og et fristed for mig i nogle vidunderlige glædesstunder og nogle virkelig tunge tider. Det er hovedårsagen til at jeg gerne vil hjælpe flest muligt til at få den samme støtte og den samme gode energi ind i deres liv.

I den spirituelle verden hører vi ofte om hvor fantastiske krystaller er og hvor gavnlige de er for os. Men hvorfor er de egentlig så fantastiske og er der nogen dokumentation for denne gavnlige effekt? De spørgsmål og mange andre, prøver jeg at give dig svar på hos Crystal Lab. Og så er der selvfølgelig også ting, der ikke kan sættes på formel. For nogle er det den ukomplicerede følelse af støtte eller healing fra krystallerne, der tæller.

Du har måske oplevet hvordan en smuk strandsten eller et helt bestemt smykke kan give dig en næsten barnlig glæde og løfte hele dit humør. Den positive energipåvirkning kan vi gå ind og målrette ved at arbejde med energikrystaller.

Jeg har skabt Crystal Lab for at gøre det lettere for alle at integrere og bruge krystaller, på en måde der passer ind i en almindelig travl hverdag og med en nordisk æstetik, der passer ind i vores moderne danske hjem.

Velkommen til mit univers. Se dig omkring og mærk ind i hvad der taler til dig. Og er du det mindste i tvivl, så spørg endelig hvis der er noget du vil vide. Jeg elsker at dele min viden om og passion for krystaller, så hold dig endelig ikke tilbage.

Mange hilsner og masser af god energi,
Anne Kirstine

Kvinden bag

Bag Crystal Lab står Anne Kirstine Riemann. Anne Kirstine er tidligere ejer af Riemann A/S, som hun stod i spidsen for i 15 år. Firmaet står bl.a. bag det internationale solcrememærke P20 og den supereffektive antiperspirant Perspirex. Anne Kirstine valgte i 2017 at sælge selskabet til den norske koncern Orkla.

Anne Kirstine er uddannet jurist fra Københavns Universitet, og har en MBA i marketing and leadership fra det prestigiøse Columbia University  i New York, hvor hun stadig er tilknyttet som ekstern forelæser og rådgiver på deres Family Business fakultet. Hun har tre børn og bor i Københavnsområdet.

Menu