Velkommen til Crystal Lab

Velkommen til Crystal Lab, hvor jeg, Susanne Thobiasen, er hjertet og sjælen bag vores rejse ind i krystallernes magiske verden.

Min rejse startede i den hektiske finansverden som forsikringsmægler. Men i et miljø, hvor alt drejede sig om paragraffer og præstationer, følte jeg mig lidt som en fisk på land. Jeg savnede meget præcist det menneskelige aspekt, og det at kunne gøre en dybere forskel.

I 2013 tog jeg et skridt ud i det ukendte med en uddannelse i Clairvoyance. Det var som at finde hjem. Senere fulgte uddannelser i Håndlæsning og Healing. Pludselig åbnede mine øjne sig for en helt ny verden af muligheder.

Min kærlighed til krystallerne har fulgt mig siden barndommen og blev genoplivet, da jeg åbnede min egen klinik som håndlæser og healer. Hvad der startede som en beskeden bakke med krystaller, voksede hurtigt til en samling, der fyldte hele rummet med deres magi og lys.

I 2021 tog jeg det næste store skridt og lukkede døren til min klinik, for at åbne op for langt større muligheder i større lokaler. Vi holder til på ca. 500 kvm. i udkanten af Randers. Her, midt i krystallernes varme, kan jeg dykke ned i min passion og sprede deres gode energi ud i verden. Det er nemlig det jeg brænder for.

Sammen med mine 5 ansatte, arbejder vi sammen på at forene de gode energier med dig og give dig smukke krystaller til indretning af dit hjem.

Tusind tak fordi du er her – Velkommen!

Kærligt Susanne