En stor shungit kube på et bord der holdes en mobiltelefon hen over

Krystaller og elektromagnetisk forurening

Man hører rigtig meget om risikoen ved 5G i debatten for øjeblikket. Det er bestemt en diskussion, der kræver mere opmærksomhed og dokumentation. Men er du bevidst om hvor meget stråling og elektromagnetisk forurening du allerede er omgivet af? Tag et kig rundt omkring dig. Har du din mobil på dig? En tablet ved siden af dig? En computer? Dit tv? Og hvad med dine børn? Hvor meget elektronik er de omgivet af? Al elektronik afgiver elektromagnetisk forurening (EMF), og ting med wifi afgiver mest.

Teknologiens udbredelse

Nu må du endelig ikke opfatte dette som et skræmme-indlæg. Det er bestemt ikke meningen. Jeg er selv mor til 3 drenge, der elsker elektronik af enhver art, og som ejer af en webbutik, kan jeg heller ikke ligefrem undgå elektronik og gadgets. Faktisk synes jeg at mobiladgang og internettet er fantastisk på rigtig mange måder. Det kan knytte os så meget tættere sammen i dialog og give os adgang til så mange fantastiske spirituelle ressourcer over hele verden.

Det er vidunderligt. Men det kommer med det massive minus, i form af elektromagnetisk forurening. Det er der heldigvis en god og lavpraktisk krystalløsning på. Den hedder Shungit. Shungit er en, i vestlig sammenhæng, ret nyopdaget krystal fra det nordøstlige Rusland og det er den perfekte krystal til det 21. århundrede.

Shungitens egenskaber

Shungit har en helt unik krystalstruktur, det kaldes fullerener. Den minder mest af alt om opbygningen i moderne højindustri-luftfiltre. Den kan rense både luft og vand fysisk og energitisk. Fysisk, så filtrer Shungit urenheder og tungmetaller fra, hvis du lægger den i dit drikkevand. Stiller du en Shungit i dit hjem, vil den rense det for elektromagnetisk stråling fra wifi, fjernsyn, computere og tablets. Du kan også montere et lille stykke Shungit på din mobil telefon for at tage den elektromagnetiske stråling, du ellers ville få direkte ind i hjernen. Du kan også rense dit eget energifelt ved at drikke shungitvand eller meditere med Shungit harmonizers.

En Shungit kugle eller kube renser det rum den står i for dårlig luft, negativ energi og elektromagnetisk stråling. Den er især praktisk at placere i rum med fjernsyn eller computere. For optimal effekt placeres kuglen centralt i rummet
En kugle/kube på 3 cm i diameter kan rense et rum på 8 m2
En kugle/kube på 5 cm i diameter kan rense et rum på 12 m2
En kugle/kube på 10 cm i diameter kan rense et rum på 40 m2
En kugle/kube på 15 cm i diameter kan rense et rum på over 60 m2

Sådan kan du bruge Shungit

Personligt har jeg dem på min mobil, min computer, i mit drikkevand, i min bil og i alle rum i mit hjem og på mit kontor. Mine drenge har dem på deres tablets og mobiler og på bordet lige op af deres computere. Der ligger en på min wifi-router og en ude i måleskabet oven på den trådløse el-måler mit lokale el-selskab har prakket mig på. Det er ikke den perfekte løsning på al den elektromagnetiske forurening vi konstant er udsat for. Men den kommer godt nok tæt på, og jeg elsker praktiske løsninger på konkrete problemer.

Er du blevet nysgerrig på Shungit og alle de løsninger der findes på EMF, så gå på webshoppen og kig på nogen af de Shungit produkter vi har valgt at tilbyde.

Kærlige krystalhilsner og masser af god energi.

Susanne

2 Kommentarer.

 • Vil gerne købe shungit men er i tvivlen om hvor meget energi de mister ved forarbejdelse, altså at blive firkantet eller runde?
  Min fornemmelse er at den runde er mere effektiv i form? Hvad ved du om det?
  Smil Rikke Hansen

  • annekirstine
   28. juni 2021 16:06

   Hej Rikke
   Umiddelbart oplever jeg ikke de mister energi ved forarbejdningen. Men formen gør selvfølgelig noget for energi-flowet omkring krystallen. Kugleformen giver et mere blødt og jævnt flow, og den firkantede form giver en mere afbrudt flow. Men jeg oplever faktisk at den firkantede form renser energien mere effektivt, fordi den tvinger energien ned i tempo og giver en brydning i selve energiflowet, som gør det lettere for Shungitten at rense. Det er som om den ikke bliver renset helt så effektivt, når den får lov at flyde hurtigt forbi, som den gør med kuglen. Men det er blot min personlige oplevelse som energiarbejder.
   Jeg håber det giver mening?
   Mange hilsner Anne Kirstine/Crystal Lab

Der er lukket for kommentarer.