Et rosakvarts tårn som står på et sort bord med en vase med blomster ved siden af

Rosenkvartsen – Ikke bare blid og lyserød

Rosenkvarts er kærlighedskrystallen over dem alle. Den blide smukke lyserøde krystal skaber venlige og forstående energier i ethvert rum og den minder dig om at passe på dig selv og åbne dig for kærligheden. Ja bestemt, men der er så uendelig meget mere substans i Rosenkvartsen end ”bare” den blide, smukke kærlighedskrystal.

Jeg elsker Rosenkvarts, og egentlig ikke for al dens bløde kærlige energi. Der var ikke ret meget blødt og lyserødt over mig, da jeg startede med at arbejde med krystaller. Jeg var en succesfuld og målrettet erhvervskvinde, uden tid til kærlighed og bløde værdier, også selvom jeg havde solgt min virksomhed og var begyndt at kigge på mig selv som menneske og som udødelig sjæl. Min primære energi var stadig det målrettede succesmenneske. Jeg foragtede faktisk Rosenkvartsen lidt. Den virkede så lyserød og så banal. Så forudsigelig og så kedelig. Rosenkvarts var for amatørerne…

Jeg skulle heldigvis blive klogere.

Kærlig og nådesløs

Rosenkvartsen åbner dig for kærligheden og minder dig om drage omsorg for dig selv. Det lyder smuk og nemt, ikke sandt. Men at åbne for kærligheden i alle dens former og drage omsorg for dig selv, betyder også at du er nød til at kigge dig selv i øjnene. Helt ind i din sjæl. Det betyder, at du skal lære at elske dig selv, tale pænt til dig selv og prioritere dig selv. Det lyder også nemt, smukt og banalt. Det er det ikke… Moderne mennesker, især moderne kvinder, har lært at de skal være smukke, dygtige, omsorgsfulde og alligevel karrierefokuserede. Vi skal være alt for alle og har så travlt med det, at vi glemmer at være noget for os selv. At holde af os selv, også når vi ikke er perfekte, ikke når alt det vi burde og ikke er succesfulde og dygtige. Når vi ikke fantastiske partnere og forældre, alt sammen på samme tid. Det er svært. For det har vi aldrig lært. Det gør ondt i processen, når man skal lære at se på sig selv med kærlighed. Men er en kæmpe lettelse og glæde, når vi endelig kan se ind i spejlet og se på os selv med ægte kærlighed. Lige der, er det øjeblik, hvor hjertet åbner for dig selv og for at lade dig elske af andre.

En sidegevinst ved at se på dig selv med kærlighed er også, at så husker du at passe bedre på dig selv, vælge dig selv og prioriterer dig selv, så du kan lade op og være mere både for dig selv og for andre.

Rosenkvarts er også en særdeles kraftfuld beskyttelsessten. Den kan beskytte mod stråling og elektromagnetisk forurening. Den kan også løfte energien i ethvert rum i et sådan omfang, at negativ energi kan få svært ved at trænge ind. Jeg bruger selv Rosenkvarts til beskyttelsescirkler, når jeg arbejder med energi, enten for at holde energien jeg arbejder med inde eller for at holde uhensigtsmæssig energi udefra fra at trænge ind. Faktisk kan jeg slet ikke finde ro til at meditere inde i min krystalbutik, uden en beskyttelsescirkel. Der er simpelthen for meget energi, der står og råber, hvis jeg først lukker op for det.

Så Rosenkvartsen kan rigtig meget mere end ”bare” at være smuk, blid og kærlig. Som al kærlighedsenergi er den enormt kraftfuld, støttende for dit selvværd og beskytter dig mod udefrakommende negative påvirkninger.

Som en kvinde i balance, er den smuk, kærlig og uendelige stærk …

5 Kommentarer.

 • Annie Schaumburg-Müller
  9. januar 2021 7:54

  Hej, findes der krystaller eller sten, som relatere til ens stjernetegn ?
  Mvh Annie

 • Annie Schaumburg-Müller
  31. januar 2021 7:36

  Hej Annekirstine, mange tak for dit svar.Mvh Annie

 • Er alle krystallerne på denne side egentlig ægte?

  • annekirstine
   8. april 2021 15:14

   Vi har enkelte krystaller, der er varmebehandlede, farvede, overfladebehandlede eller menneskeskabte. Hvis de er nogen af delene står det tydeligt markeret i produktteksterne på dem. Står der ikke noget, så er de 100% ægte og naturlige 😊

   Mange hilsner
   Anne Kirstine/Crystal Lab

Der er lukket for kommentarer.