Krystaller; Det er da ikke noget for mænd…

 

I anledning af Fars Dag synes jeg lige jeg ville rydde en lille kønspolitisk misforståelse af vejen: Krystaller, er det ikke bare noget for kvinder?…

Nej, selvfølgelig er det ikke det. Nogen af de dygtigste krystalpraktikere jeg kender er mænd. Men krystalenergi kan sagtens virke for løst og ufokuseret for mange mænd. Det er sandsynligvis bare fordi de ikke har prøvet at arbejde med krystaller. At arbejde i det spirituelle kan sagtens være superfluffy og uhåndgribeligt, men hvis du vil komme nogen vegne med det, så er du nød til at arbejde rent og fokuseret. Derfor bliver mænd, med deres oftest mere fokuserede og, om man må være så kliché-agtig, naturvidenskabelige energi, ofte meget hurtigere dygtige indenfor det spirituelle. De søger mindre og arbejder mere målrettet.

Krystaller er de perfekte redskaber til at skabe energimæssigt fokus, og derfor også fantastisk gode til mænd.

Men selvfølgelig er den blide og bløde energi fra Rosenkvarts måske ikke lige stedet at starte som mand, hvis man gerne vil sparke bagdel, med fokuseret selvudvikling😂 Selvom vi alle har godt af masse af kærlig Rosenkvarts i vores liv.

Så jeg har sammensat en lille liste med 5 krystaller, der er geniale til mænd, (og til kvinder, der gerne vil skærpe deres fokuserede energiarbejde.)

Tigerøje; giver overblik. Den hjælper dig til at bare roen og se det større billede i en kaotisk eller svær situation, og lader dig finde vejen frem uden at miste orienteringen, også selvom alting virker uoverskueligt.

Malakit; skubber dig hårdt og nådesløst til at skabe nødvendige forandringer. Den hjælper dig til at slippe de mønstre, der har været barrierer for din udvikling. Den kan også hjælpe dig til at finde kærligheden, fordi du slipper al den bagage og de forudfattede ideer, der har holdt dig fra at finde den rigtige.

Rød Jaspis; giver dig solid og fokuseret jordforbindelse, der vil give dig en følelse af ro og stabilitet. Samtidig hjælper den dig til at se lettere på livet og ikke tage dig selv og alt omkring dig så seriøst

Herkimer Diamant; skærer knivskarpt og præcist gennem alt pladder og udenomssnak og lader dig se direkte ind i problemernes kerne og giver dig fokus og vilje til at finde vejen

Shungit; nok den mest konkrete og lavpraktiske af alle krystaller. Dens helt unikke struktur, der mest af alt minder om et moderne partikelfilter, lader den rense dine omgivelser for elektromagnetisk forurening (EMF) og rense dit drikkevand for urenheder. En Shungit ved din computer, på din tablet og på din mobiltelefon vil beskytte dig mod størstedelen af den direkte EMF du bliver udsat for til daglig. En Shungit i dit drikkevand filtrerer og renser vandet bedre end et kulfilter og giver dit vand en renere og blødere smag.

Så bare kom igang og sig så ikke at krystaller ikke er noget for mænd. Alle har godt at et solidt krystallinsk boost.

Kærlige krystalhilsner og masser af god energi

Susanne